Antena Meniu Search
x

"Într-o zi ne vom regăsi în cer". El este șoferul român mort în accidentul din Ungaria. Viorel era așteptat acasă de două fetițe

Drumul unui șofer de microbuz român s-a oprit brusc în Ungaria, unde a intrat în coliziune cu un alt microbuz înmatriculat în România. Pentru Viorel Dăscălescu avea să fie ultima călătorie. Acasă, bărbatul din Olginzi, județul Neamț, în vârstă de 48 de ani, era așteptat de soție, dar și două fetițe.

de Monica Palade

la 26.02.2024, 22:43

Accidentul a avut loc, vineri dimineața, în jurul orei 06:15, la periferia orașului Báránd, aproape de vama Borș, între două microbuze românești care transportau oameni și pachete spre și dinspre Italia. Într-un microbuz se aflau trei persoane, iar în celălalt șapte. Două persoane au fost transportate la spital în stare gravă. Inima lui Viorel s-a oprit însă la locul impactului.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru cei dragi.

„N-ai avut tu hâdă moarte,

Loc în altă poartă-a bate,

Pe acelaşi subiect

La vreo babă sau moșneag,

De-ai luat un tătic drag,

Lăsând doi copii pe lume

Orfani, să nu poată spune,

Nicicând, nimănui, vreodată,

Bucuroși cuvântul TATĂ.

Cât ai putut fi de-hapsână,

De-ai zdrobit rău o inimă,

Ce mai ieri era-mplinită,

Cu-o familie fericită,

Bucuroasă-n noua casă,

Împreună stând la masă,

Te-ai dus hâdo cu-a ta coasă,

Fără milă ai secerat,

Stâlpul casei l-ai luat,

Lacrimi șirag ai lăsat,

Să curgă neîncetat,

Peste-ai lor triști obrăjori,

Ce-or purta veșnicul dor,

Dor ce-alintu-și va afla,

Privind către cer o stea,

Ce mereu va lumina,

În noapte ii va veghea,

Să poată-n viață răzbate,

Cum vor putea mai departe!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace dragul nostru Viorel Dăscălescu !

Destinul bastard ți-a curmat viața prea devreme la mai puțin de 48 de ani.Ai lăsat atâta durere în sufletul dragei tale soții și ale celor două micuțe fetițe, în sufletul părinților, rudelor apropiate, a tuturor celor ce te-au cunoscut. Veșnică să-ți fie pomenirea din neam în neam! Sincere condoleanțe celor dragi, bunul Dumnezeu să vă întărească să puteți purta această imensă durere în suflet!”.

„Stâlpul casei l-ai luat,

Lacrimi șirag ai lăsat,

Să curgă neîncetat,

Peste-ai lor triști obrăjori,

Ce-or purta veșnicul dor,

Dor ce-alintu-și va afla,

Privind către cer o stea,

Ce mereu va lumina,

În noapte ii va veghea,

Să poată-n viață răzbate,

Cum vor putea mai departe!”

„Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să le dea putere și tărie sufletească! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Amin!”, „Sincere condoleanțe multă putere ! Familiei și nu fiți triști. Într-o zi ne vom regăsi în cer. Dumnezeu să îl odihnească!” „Viorel! Nu am puterea să accept că e adevărat! Nu vreau să accept că ți s-a întâmplat drept ție, tu acel OM BUN cu suflet mare! Tu erai acel coleg care săreai în ajutor de fiecare dată pentru colegii tăi care făceau aceeași meserie cu multe tăișuri usturătoare… Plecăm de acasă de lângă cei dragi și nu știm dacă ne mai întoarcem cu bine la ei. Ai plecat prea repede în ultima cursă pe sens unic, offf Doamne!”, sunt doar câteva din mesajele scrise de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Într-o zi ne vom regăsi în cer". El este șoferul român mort în accidentul din Ungaria. Viorel era așteptat acasă de două fetițe