Antena Meniu Search
x

Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe primul ministru Sorin Grindeanu. Ce vrea de la el

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni miercuri cu premierul Sorin Grindeanu pentru a discuta despre planurile Guvernului în legătură cu bugetul de stat.

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni miercuri cu premierul Sorin Grindeanu pentru a discuta despre planurile Guvernului în legătură cu bugetul de stat.

"Guvernul trebuie să explice cum va gestiona efectele măsurilor pe care le-a adoptat săptămâna trecută și care este impactul lor asupra bugetului. În acest sens, l-am chemat miercuri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu ministrul de Finanțe. Discuția este una necesară pentru că există foarte multe îngrijorări privind modul în care aceste decizii ar putea afecta economia", a explicat, într-o postare pe Facebook, şeful statului.

Detalii a dat, într-o conferinţă de presă, şi purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis.

"Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, în care l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare.", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Pe acelaşi subiect

Potrivit acesteia, întâlnirea va avea loc miercuri după-amiază şi vizează planurile Guvernului în legătură cu bugetul.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că, la această întâlnire, va participa şi ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului Sorin Grindeanu informaţii privind modul în care au acţionat autorităţile în această perioadă, în contextul valului de vreme rea, a declarat luni purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi. 

Ea a arătat că preşedintele Iohannis a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, care a vizat stabilirea unei întâlniri între cei doi şi modul în care au acţionat autorităţile în această perioadă. 

"În contextul valului de vreme rea, şi anume situaţia la nivelul întregii ţări, preşedintele a cerut şi a primit informaţii despre modul în care au acţionat autorităţile în această perioadă.", a afirmat Dobrovolschi, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe primul ministru Sorin Grindeanu. Ce vrea de la el