Antena Meniu Search
x

La Judecătoria Curtea de Argeş calculatoarele funcţionează cu dischete

În 2019, în clădirile importante ale statului încă se lucrează cu aparate, vechi de aproape un sfert de secol! La Judecătoria Curtea de Argeş, calculatoarele funcţionează cu dischete, iar magistraţii aproape că pierd timpul atunci când caută o informaţie despre un dosar.

de Redactia Observator

la 06.09.2019, 17:28

Vezi și

În 2019, în clădirile importante ale statului încă se lucrează cu aparate, vechi de aproape un sfert de secol! La Judecătoria Curtea de Argeş, calculatoarele funcţionează cu dischete, iar magistraţii aproape că pierd timpul atunci când caută o informaţie despre un dosar. Mai mult decât atât. acoperişul instituţiei a început să fie renovat, de urgenţă, pentru că ploua în clădire.

Pe holurile Jucătoriei Curtea de Argeş parcă a fost amenajat un muzeu al calculatoarelor. Aparatele folosite de mai bine de 15 ani încă funcţionează cu dischete.

Deşi munca le este ţinută pe loc de lipsa tehnologiei, magistraţii spun ca altele sunt problemele în instituţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clădirea, construită în urmă cu un secol, a fost renovată o singură dată, la începutul anilor '90. Pentru că începuse să plouă în instuţie, de curând au început reparaţiile la o parte a acoperişului.

Unii magistraţi şi-au renovat singuri birourile. Alţii şi-au adus de acasă calculatoare mai bune. Ministerul Justiţiei a anunţat că are în plan să cumpere computere noi pentru toate instanţele din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La Judecătoria Curtea de Argeş calculatoarele funcţionează cu dischete