Antena Meniu Search
x

Înjunghiat de iubită cu o farfurie spartă, un bărbat a sângerat până la moarte. Suferinţa cruntă ascunsă de englez sub masca tăcerii

Ameţiţi de aburii beţiei, un bărbat şi iubita lui au pornit o ceartă monstru, cu final tragic. Orbită de furie, femeia şi-a atacat iubitul cu o farfurie spartă şi l-a ucis fără milă. La cinci ani de la odioasa crimă, prietenii victimei vorbesc despre traumele suferite de Paul acasă, deşi acesta încerca să ascundă totul sub masca unei tăceri dureroase. 

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 16:16

O ceartă cumplită, violenţă domestică şi suferinţe ascunse de un bărbat de 50 de ani din Birkenhead, Marea Britanie, care i-a căzut victimă propriei iubite. Femeia l-a ucis cu o bucată de farfurie spartă, devenită armă periculoasă, însă nu era prima oară când îşi abuza partenerul. La cinci ani după incidentul dramatic, prietenii lui Paul Lavelle îşi amintesc de suferinţele prin care trecea bărbatul, deşi încercase să ascundă totul de familie şi apropiaţi. Drept omagiu, au deschis o fundaţie pentru a-i încuraja pe cei aflaţi în situaţii similare şi relaţii toxice să-şi împărtăşească experienţele şi să poată primi ajutor.

Ucis cu sânge rece de iubita care îl abuza deseori

"Ne-am pierdut prietenul. Era o persoană nemaipomenită şi vrem să-i păstrăm memoria vie. În acelaşi timp, avem atât de multe întrebări ... Oare de ce nu ne-a spus prin ce trecea?", se întreabă Paul Gladwell, co-fondator al Fundaţiei Paul Lavelle. "Am aflat târziu că nu era un incident izolat. Aşa că am vrut să îi convingem pe bărbaţi să vorbească deschis despre abuzurile la care sunt supuşi ... Să nu aleagă calea tăcerii, la fel ca Paul", a adăugat el. "Una din trei victime ale abuzului domestic este bărbat, cred că puţini ştiu acest lucru. Nici noi nu ştiam până ce nu ne-am lovit de moartea prietenului nostru."

Potrivit Mirror, Sarah Lewis, iubita ucigaşă, şi-a lăsat victima să sângereze până la moarte. Cei doi se cunoscuseră pe un site de dating, iar din momentul în care au format un cuplu, bărbatul s-a izolat de oamenii din jur. Chiar în noaptea crimei, acesta fusese invitat la o petrecere aniversară, pe care a ratat-o din cauza celei care i-a adus sfârşitul. Pentru fapta sa, englezoaica a fost condamnată la şapte ani şi jumătate de închisoare, în ianuarie 2018. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Înjunghiat de iubită cu o farfurie spartă, un bărbat a sângerat până la moarte. Suferinţa cruntă ascunsă de englez sub masca tăcerii