Antena Meniu Search
x

Video Un motociclist nervos a înjunghiat doi tineri, pe DN1, la Fântâna Miorița. Toți trei au ajuns la spital

Incident grav, noaptea trecută, în București. Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi de un motociclist nervos, în urma unei șicanări în trafic.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 08:47

Vezi și

Scandalul a început pe DN1, la intrarea în Bucureşti. Motociclistul şi şoferul unui autoturism s-au şicanat în trafic câteva sute de metri, până la Fântâna Mioriţa. Acolo s-au oprit şi s-au luat la bătaie. La un moment dat, motociclistul l-ar fi înjunghiat pe şofer, dar şi pe un pasager din maşina. Chiar şi aşa, cei doi au reuşit să-l pună la pământ pe motociclist, până la sosirea poliţiştilor.

Şoferul autoturismului, înjunghiat în picior şi abdomen, şi pasagerul, înjunghiat în umăr, au fost transportaţi la spitalul Floreasca. Şi motociclistul, bătut bine, a ajuns la spitalul Elias. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, au făcut măsurători şi au căutat ore întregi prin iarbă arma pe care agresorul ar fi folosit-o în altercaţie. Fără succes însă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un motociclist nervos a înjunghiat doi tineri, pe DN1, la Fântâna Miorița. Toți trei au ajuns la spital