Antena Meniu Search
x

70 de medici vor primi o nouă casă, de la Primăria Capitalei

70 de medici din Capitală vor avea o nouă casă. Pentru a opri exodul specialiştilor, Primăria Capitalei a investit 20 de milioane de euro în apartamente situate într-o zonă selectă a oraşului.

de Redactia Observator

la 20.09.2019, 11:50

Vezi și

70 de medici din Capitală vor avea o nouă casă. Pentru a opri exodul specialiştilor, Primăria Capitalei a investit 20 de milioane de euro în apartamente situate într-o zonă selectă a oraşului. Cadrele medicale se vor muta cu chirie în noile locuinţe şi vor plăti, lunar, puţin peste 100 de lei. Contractele vor fi valabile doar în perioada în care lucrează în spitalele din subordinea Primăriei.

Cristina Hera s-a specializat în Italia, unde a lucrat timp de 10 ani ca medic ORL. Acum vrea să-şi crească copiii alături de familia din ţară. Şi are un motiv în plus să creadă că acasă e mai bine. 

Alături de familie, Cristina se va muta in zona de nord a Capitalei, acolo unde Primăria a cumpărat deja 70 de locuinţe. Puţin peste 130 de mii de euro a plătit municipalitatea pentru un astfel de apartament.

Autorităţile locale spun că vor demara curând următoarea licitatie. Primăria Generală vrea să le ofere medicilor, în total, 600 de apartamente de serviciu.

Cei care vor sa se inscrie in program trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa lucreze in cadrul spitalelor administrate de primarie şi să nu detina deja o locuinta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » 70 de medici vor primi o nouă casă, de la Primăria Capitalei