Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru interlopul Dasaev, arestat după ce a înjunghiat doi baschetbalişti americani

Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, rămâne după gratii după ce, ieri, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestului preventiv. Interlopul este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe o terasă din centrul Brăilei.

Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, rămâne după gratii după ce, ieri, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestului preventiv. Interlopul este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani pe o terasă din centrul Brăilei.

Instanţa a respins, miercuri, cererea lui Dasaev privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

“În şedinţa din data de 12.12.2018, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului, cu o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 17.12.2018 până la data de 15.01.2019 inclusiv. Respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, este decizia judecătorilor comunicată de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila.

Dasaev, condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol

Reamintim că Dasaev a ajuns în spatele gratiilor după ce procurorii l-au acuzat că ar fi înjunghiat doi sportivi ai Cuza Sport, de origine americană, în seara zilei de 15 septembrie 2018, pe holul băii unei terase din centrul Brăilei.

Imaginile cu atacul au fost obţinute în exclusivitate de Observator.tv.

Conflictul a fost unul spontan, din motive care nu sunt încă foarte clare. 

Cei doi baschetbalişti - Darrel Bowie, de 24 de ani, şi Joseph McClain, de 25 de ani - au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. 

Dasaev s-a prezentat singur la instanţă, pe 17 septembrie, deoarece, susţinea el, a aflat din presă de acuzaţiile care i se aduceau şi a venit să afle mai multe detalii despre acest lucru. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care au efectuat ancheta în acest caz, au stabilit că Dasaev ar fi vinovat şi au dispus arestarea preventivă.

Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol şi este recunoscut pentru fapte extrem de violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lovitură pentru interlopul Dasaev, arestat după ce a înjunghiat doi baschetbalişti americani