Antena Meniu Search
x

Alertă de luare de ostatici la teatrul din Tulcea. Trupele speciale au luat cu asalt clădirea (video)

O alertă de luare de ostatici la teatrul din Tulcea făcut ca trupele speciale să ia cu asalt clădirea. Zeci de agenți SRI, poliţie, SAS și jandarmijandarmi au participat la acțiune.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.04.2020, 15:10

Tulcea
Trupele speciale, în acțiune, la Tulcea - Captură video
  • Trupe SRI, SAS, de poliție și jandarmerie, au înconjurat clădirea teatrului.

În această dimineaţă la ora 8.21, un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa că “cineva” s-a baricadat în incinta teatrului Jean Bart şi are patru ostatici, după care a spus că vrea să negocieze.

Forţe impresionante s-au deplasat la faţa locului, printre care SRI, poliţie, SAS, jandarmerie, ISU şi ambulanța. Aşa cum era de aşteptat, totul a fost o farsă, dar protocolul impune deplasarea şi cercetarea locaţiei.

La acest moment, chiar dacă alarma s-a dovedit a fi falsă, forţele de la faţa locului sunt obligate să cerceteze fiecare colţişor din clădire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă persoana care a sunat la 112 şi a alarmat degeaba autorităţile va fi descoperită, pe lângă dosar penal va fi pusă să plătească şi deplasarea forţelor, scrie Tulcea Noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Alertă de luare de ostatici la teatrul din Tulcea. Trupele speciale au luat cu asalt clădirea (video)