Antena Meniu Search
x

Lucenzzo a concertat la Costinești

Ibizza s-a mutat la Costineşti. Turiştii au avut parte de o petrecere maraton, de 24 de ore.

Vezi și

 Ibizza s-a mutat la Costineşti. Turiştii au avut parte de o petrecere maraton, de 24 de ore. După miezul nopţii pe scena de pe plajă a urcat Lucenzzo, care a încins atmosfera cu hitul Danza Kuduro.

Lucenzo a fost cel mai aşteptat invitat pe plaja de la Costineşti. "Danza Kuduro" este melodia care i-a deschis drumul spre succes lui Lucenzo. Trei ani au trecut de la lansarea melodiei, dar încă mai are succes.

Din playlist nu a lipist nici "Obsesion", o altă piesă care a urcat rapid în topuri. Lucenzo s-a îndrăgostit pe loc de publicul de la Costineşti, dar, mai ales de românce.

Lucenzo este un artist, compozitor şi producător francez, cu origini portugheze, în vârstă de 30 de ani. La finalul concertului tinerii au avut parte de un frumos foc de artificii. Staţiunea tineretului, vrea să redevină ce a fost odinioară. Costineşti Fest este primul maraton al distracţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Lucenzzo a concertat la Costinești