Antena Meniu Search
x

Video "M-a luat în braţe, m-a pupat!" Tatăl lui Sebi, detalii cutremurătoare despre ultima seară în care şi-a văzut fiul în viaţă

Tragedia de la 2 Mai nu a însemnat doar două vieţi luate de un şofer drogat. Dincolo de asta, sunt dramele de neimaginat ale părinţilor care se luptă să supravieţuiască şi să-şi ducă viaţa mai departe, fără copiii ucişi de Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian face mărturisiri cutremurătoare într-un interviu pentru Mihai Morar, la podcastul "Fain si Simplu". Vă avertizăm însă că sunt detalii cu puternic impact emoţional 

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 00:07

Vezi și

Tatăl lui Sebastian: Cea mai nenorictă sâmbătă din viaţa mea. 

19 august 2023. Este noaptea în care viaţa s-a oprit pentru părinţii lui Sebi, unul din studenţii omorâţi de Vlad Pascu. 

Tatăl lui Sebastian: În cele 35 de minute până s-a terminat bateria goproului, totul, cuvânt cu cuvânt, mi s-a întipărit în minte, primii martorii care au venit, îngroziți, l-au văzut pe Sebi pe şosea, i-am promis soţiei că nu voi spune cum era Sebi, pe urmă au găsit-o şi pe Roberta.

Pentru acesti părinţi infernul e acum fiecare zi din viaţa lor. 

Pe acelaşi subiect

Sebi nu a mai apucat să îşi îndeplinească visul

Tatăl lui Sebastian: Casa noastră este un cavou, o linişte, toată lumea, plângem pe la colţuri, să nu ne vedem unul cu altul. Eu în fiecare dimineaţă la ora 8 mă duc la Sebi să îi tămâiez locul. Mă duc dimineaţă, prânz şi seara, am acelaşi drum. Nu mai stau în casa. Fac totul ca un robot, dorm câte 3-4 ore pe noapte, aşteptând a doua zi să mă duc din nou la Sebi.

Sebi s-a stins când viaţa lui abia începea şi lupta pentru visul său: să devină regizor. 

Tatăl lui Sebastian: Soţia mea nu este bine, avea o legătură foarte strânsă cu Sebi, în fiecare seară se ducea la el, în camera lui, povesteau, îi spunea noapte bună, ceea ce face și acum. Ea şi acum seara se duce la el în cameră, vorbește cu el, el fiind doar o poză pe scaunul lui de la birou.

Părinţii îndură totul pentru fiica ce le-a rămas

Tatăl lui Sebastian: Noi dacă nu era Selena, în momentul de faţă, nu mai eram. Nici Selena nu este bine, face de două ori psiholog pe săptămână. Eu simt că Sebi de acolo de sus nu vrea asta și vrea să fim cum am fost noi, ca de fiecare dată. El ne ținea mereu uniți, era persoana care de fiecare dată când ne certam ne împăca.

Cu vocea înecată în lacrimi, tatăl îşi doreşte să se facă dreptate pentru fiul lui. 

Tatăl lui Sebastian: Vrem familia Pascu să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea, închizându-l pe Vlad Pascu cât mai mulți ani. Le doresc o zi să simtă ceea ce simţin noi toată viaţa!

Azi, pentru cei doi studenţi, părinţii şi pritenii s-au strâns în Piaţa Victoriei. 

Tatăl lui Sebastian: Pe Sebi nu-l mai am şi nu mai mi-l aduce nimeni înapoi, fac asta pentru fata mea şi pentru ceilalţi copii care există şi sunt în viaţă, să nu mai moară din cauza unor drogaţi care se urcă la volan. Sper să vină cât mai multă lume, cât mai mulţi tineri, să ne facem auziți, poate ne aude cineva de acolo de sus, să facem ca în acest caz să ieșim învingători și Vlad Pascu să-și primească pedeapsa pe care o merită.

Podcastul cu tatăl lui Sebastian poate fi văzut pe canalul de YouTube Fain şi simplu cu  Mihai Morar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "M-a luat în braţe, m-a pupat!" Tatăl lui Sebi, detalii cutremurătoare despre ultima seară în care şi-a văzut fiul în viaţă