Antena Meniu Search
x

Mareea: Documentele agentiei sunt in legalitate

Un control al Autoritatii Nationale de Turism asupra agentiei Mareea arata ca "se vehiculeaza in mod complet eronat, informatia conform careia licenta de turism a companiei este expirata"

"Facem precizarea ca toate autoritatile statului care au verificat de la producerea tragicului accident din Muntenegru, intreaga activitate a Mareea au constatat ca documentele companiei sunt in legalitate. (...) Singura deficienta descoperita si asumata de Mareea este un viciu de procedura identificat la unul din punctele de lucru, unde s-a omis reinnoirea anexei licentei aferente", au declarat reprezentantii intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Agentia a facut totodata publica nota de constatare emisa marti de Autoritatea Nationala de Turism (ANT) in urma controlului, precum si licenta de turism care este eliberata in urma cu 15 ani si reinnoita, conform legii, in anul 2011si are numarul 1238. Reprezentantii sunt solidari cu victimele tragicului accident, precizand ca in acelasi timp trebuie facute "precizarile care se impun pentru a nu dezinforma opinia publica".

Ministrul delegat pentru Turism Maria Grapini a declarat, in urma controlului efectuat de ANT la agentia de turism ca "Mareea nu are nicio vina in cazul accidentului din Muntenegru, iar toate obligatiile revin firmei de transport".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mareea: Documentele agentiei sunt in legalitate