Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maria, o fetiţă româncă de 9 ani, a fost omorâtă în Cipru chiar de fratele ei

O fetiţă româncă, în vârstă de numai 9 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de fratele ei, în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru.

de Redactia Observator

la 08.11.2018 , 14:08

Maria a fost ucisa de fratele ei in casa tatalui lor din Larnaca, Cipru Maria, o fetiţă româncă de 9 ani, a fost omorâtă în Cipru chiar de fratele ei - Observator

O fetiţă româncă, în vârstă de numai 9 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de fratele ei, în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru.

Tragedia s-a întâmplat marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 16.00, într-o casă situată în districtul St. John din Larnaca.

Românul locuia în Larnaca alături de cei doi copii ai săi, o fată care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile, şi un băiat în vârstă de 13 ani.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul era divorţat de soţie, iar aceasta s-a mutat într-un alt oraş din Cipru.

Pe acelaşi subiect

Marţi după-amiază, cei doi copii au rămas singuri acasă, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora.

Fetiţă româncă, înjunghiată de 15 ori de fratele ei

Maria, fetiţa româncă în vârstă de 9 ani, a fost înjunghiată de fratele ei, în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în casă.

Băiatul a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat sora de patru ori.

Fetiţa a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor, moment în care fratele ei a venit după ea şi a mai înjunghiat-o de 11 ori.

Ţipetele Mariei au fost auzite de oamenii care se aflau pe stradă şi care au sunat la Poliţie.

"Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: 'Maria, Maria!'. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă", a declarat un vecin pentru philenews.com.

Din nefericire, fetiţa a murit în momentul în care a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Fratele Mariei a fost luat în custodie de autorităţile din Larnaca şi a fost internat într-un centru psihiatric din Nicosia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Maria, o fetiţă româncă de 9 ani, a fost omorâtă în Cipru chiar de fratele ei