Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gest surprinzător făcut de ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia. Tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie

Gimino Chirichella, ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia, a fost audiat, marți, de un judecător.

de Redactia Observator

la 06.11.2018 , 23:47

Gimino Chirichella, ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia, a fost audiat, marți, de un judecător.

Potrivit presei italiene, bărbatul a refuzat să răspundă întrebărilor judecătorului în timpul audierii sale într-un salon special din Spitalul "San Carlo" din Potenza.

Judecătorul a decis ca bărbatul să fie încarcerat după ce va fi externat din spital.

Articolul continuă după reclamă

Tot marți, medicii legiști au efectuat autopsia tinerei mamei ucise de iubitul italian.

Pe acelaşi subiect

Violeta a ars de vie după un incendiu provocat de iubitul italian

Violeta Senchiu, de 32 de ani, a avut parte de un sfârșit groaznic în Italia, după ce iubitul ei de 48 de ani a provocat un incendiu în care femeia a ars de vie. 

Transportată la spital cu arsuri grave, tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie, medicii nemaiputând să-i salveze viața.

Iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta, în Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

Iubitul italian al Violetei, Gimino Chirichella, de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri externe » Gest surprinzător făcut de ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia. Tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie