Antena Meniu Search
x

Foto Maşină căzută pe malul unui baraj, după un accident în localitatea ieşeană Hălceni. Două persoane încarcerate

Două maşini s-au ciocnit în localitatea Hălceni, aflată sub cod roşu de furtună. Una dintre maşini a căzut pe malul unui baraj, iar două persoane au rămas încarcerate.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 02.08.2021, 19:34

Maşină căzută pe malul unui baraj, după un accident în localitatea ieşeană Hălceni. Două persoane încarcerate
Maşină căzută pe malul unui baraj, după un accident în localitatea ieşeană Hălceni. Două persoane încarcerate - ISU Botoşani

ISU Iaşi a anunţat că intervine la un accident rutier produs între două autoturisme în Hălceni, Iaşi, localitate aflată sub cod roşu de furtună. Două maşini s-au ciocnit, dar deocamdată nu se cunosc împrejurările.

Una dintre maşini a căzut pe malul unui baraj şi riscă să se inunde cu apă, iar în autoturism sunt două victime încarcerate. La volanul maşinii căzute se afla un bărbat de 67 de ani, care a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spital după descarcerare. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 25 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă.

ISU intervine cu mai multe echipaje. ”În sprijin se deplasează şi un echipaj cu barca, unul dintre autoturisme este căzut în baraj, pe mal, cu riscul de a se inunda cu apă. În autoturism sunt 2 victime inconştiente”, a transmis ISU Iaşi.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 35 de ani, a fost şi el transportat la spital, suferind un traumatism toracoabdominal.

- material realizat cu informaţii şi imagini obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maşină căzută pe malul unui baraj, după un accident în localitatea ieşeană Hălceni. Două persoane încarcerate