Maşină românească ruptă în două, pe un drum din Ungaria. Şoferul a murit pe loc - VIDEO

De Veronica Micu.
Publicat: 08.06.2021, 09:20.
Actualizat: 08.06.2021, 09:38

Imagini şocante surprinse pe un drum din Ungaria, în urma unui cumplit accident rutier. O maşină înmatriculată în România s-a rupt efectiv în două, după impactul violent cu un copac. Şoferul a murit pe loc.

Maşină românească ruptă în două, pe un drum din Ungaria. Şoferul a murit pe loc

police.hu

Tragedia a avut loc joia trecută, în jurul orei 21:00, în secțiunea de 197 de kilometri a drumului principal 4, între oraşele Kaba și Hajdúszoboszló, unitatea administrativă Hajdú-Bihar, Ungaria.

Potrivit publicaţiei baleset-info.hu, o maşină românească, din motive încă neclare, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit cu viteză de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt efectiv în două. Imaginile de pe site-ul poliţiei ungare arată dimensiunea dezastrului.

Citește și:

Șoferul a fost găsit mort în mașină

Şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire, a murit pe loc.

La momentul accidentului, polițiștii au închis întreaga porțiune a drumului și au deviat traficul către Nádudvar și Hajdúszová. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.