Antena Meniu Search
x

Maşină românească ruptă în două, pe un drum din Ungaria. Şoferul a murit pe loc - VIDEO

Imagini şocante surprinse pe un drum din Ungaria, în urma unui cumplit accident rutier. O maşină înmatriculată în România s-a rupt efectiv în două, după impactul violent cu un copac. Şoferul a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2021, 09:38

Tragedia a avut loc joia trecută, în jurul orei 21:00, în secțiunea de 197 de kilometri a drumului principal 4, între oraşele Kaba și Hajdúszoboszló, unitatea administrativă Hajdú-Bihar, Ungaria.

Potrivit publicaţiei baleset-info.hu, o maşină românească, din motive încă neclare, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit cu viteză de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt efectiv în două. Imaginile de pe site-ul poliţiei ungare arată dimensiunea dezastrului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost găsit mort în mașină

Şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire, a murit pe loc.

La momentul accidentului, polițiștii au închis întreaga porțiune a drumului și au deviat traficul către Nádudvar și Hajdúszová. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Maşină românească ruptă în două, pe un drum din Ungaria. Şoferul a murit pe loc - VIDEO