Antena Meniu Search
x

Medic din Craiova, teorie nouă despre coronavirus: "Cei care dezvoltă forme medii și grave rămân cu sechele"

Bolnavii de Covid-19 ar putea să nu se mai vindece niciodată! Este concluzia şocantă la care a ajuns un cunoscut medic şi profesor universitar din Craiova. A analizat luni de zile virusul, într-un studiu care poate răsturna tot ceea ce ştiam până acum. Pacienţii rămân cu leziuni grave, asemănătoare celor provocate de arsuri sau chiar bătăi.

de Redactia Observator

la 03.09.2020, 20:21

Vezi și
  • Medicul este convins că pacienții infectați cu noul coronavirus nu se pot recupera în proporție de 100%.

Laurenţiu Mogoaţă, profesor universitar, autorul studiului: Leziunile pulmonare, leziunile cardiace, leziunile hepatice erau evidente. Deja la examenul macroscopic al organelor, s-a constatat că plămânii erau cu multă hemoragie, cu tromboze vasculare, îşi pierduseră elasticitatea, erau puternic modificaţi. Iată o structură total modificată a plămânului. Nu se mai cunoaşte nicio alveolă pulmonară. Practic, plămânul este ocupat de un ţesut conjunctiv tânăr, un ţesut similiar care apare după arsuri, după tăieturi, după agresiuni fizice. Vedeţi, nu se mai cunoaşte plămânul sub niciun fel. Nu am mai văzut astfel de modificări. Sunt modificări brutale. Cei care dezvoltă forme grave, medii şi grave, de infecţie cu SARS COV 2, sigur, în opinia mea, rămân cu sechele! Plămânul nu-şi mai revine în totalitate şi aş fi curios să văd, toţi cei care au făcut forme severe, cam ce valori ale plămânului au, cât este oxigenul în sânge şi ce capacitate pulmonară au, pentru că, în mod sigur, asemenea modificări pulmonare duc la fibroze pulmonare masive. Iată inima la nivel cardiac. Acesta este muşchiul inimii, muşchi care iată, este rupt, prezintă discontinuităţi. Ceea ce înseamnă că Sars Cov 2 a afectat şi inima. Toate studiile arată că nu numai plămânul are receptori care favorizează pătrunderea virusului în celule. Au şi celulele care tapetează vasele de sânge, au asemenea receptori şi inima şi ficatul şi pancreasul şi tubul digestiv. Şi atunci infecţia este multi organă. Când spun toţi: m-am vindecat de Covid, nu este chiar aşa, că rămân sechele. Sută la sută, niciodată nu cred că se vor mai vindeca!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Medic din Craiova, teorie nouă despre coronavirus: "Cei care dezvoltă forme medii și grave rămân cu sechele"