Antena Meniu Search
x

Mesajul transmis de reprezentanţii spitalului privat din Constanţa unde o doctoriţă a fost găsită moartă

O doctoriţă de la un spital privat din Constanţa a fost găsită moartă, duminică dimineaţa, într-una dintre încăperile unităţii medicale.

de Redactia Observator

la 25.04.2021, 14:28

Doctoriţa a fost găsită moartă într-una dintre încăperile spitalului
Doctoriţa care a murit în Constanţa avea numai 38 de ani - Facebook Heka Hospital
  • Doctoriţa de la spitalul privat din Constanţa a murit la numai 38 de ani.

Doctoriţă a fost identificată drept Loredana Chircu. Femeia avea 38 de ani, era căsătorită şi avea un copil. Femeia acuza probleme în ultima perioadă, din cauza epuizării, însă specialiştii încă nu au stabilit cu exactitate motivul care a dus la decesul doctoriţei.

La câteva ore după producerea tragediei, reprezentanţii spitalului privat din Constanţa au anunţat decesul doctoriţei pe pagina de Facebook a instituţiei şi au postat următorul mesaj: "Doliu la Heka Hospital. Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00, fără să prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe! Echipa Spitalului Heka".

Anchetatorii au deschis dosar penal în cazul doctoriţei moarte şi aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili circumstanţele în care a murit doctoriţă, dar şi dacă cineva trebuie tras la răspundere pentru decesul femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mesajul transmis de reprezentanţii spitalului privat din Constanţa unde o doctoriţă a fost găsită moartă