Meniu LIVE
Search
x

Doctoriţă de la un spital privat din Constanţa găsită moartă în unitatea medicală

O doctoriţă de 38 de ani de la un spital privat din Constanţa a fost găsită moartă în unitatea medicală, în cursul zilei de duminică.

De Redactia Observator la 25.04.2021, 13:39
Vezi și
  • Doctoriţa avea 38 de ani.

Primele informaţii de la faţa locului arată că femeia a fost găsită prăbuşită într-una dintre încăperile spitalului. Medicii chemaţi să intervină la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

"Astăzi, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a fost mesajul transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi, cel puţin pentru moment, iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii, deşi nu a fost găsit un bilet de adio la faţa locului.

Există însă informaţii conform cărora victima ar fi avut de suferit, în ultima perioadă, din cauza extenuării, fiind inclusiv în depresie din cauza volumului mare de muncă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doctoriţă de la un spital privat din Constanţa găsită moartă în unitatea medicală