Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mihai a murit sub ochii tatălui, după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit pe Dunăre. Barca în care era tânărul de 34 de ani s-a răsturnat după impact

Accident mortal în Deltă. Un tânăr de 34 de ani şi-a pierdut viaţa sub ochii tatălui, după ce două bărci s-au ciocnit pe canalul Sulina. În urma impactului, ambarcaţiunea de agrement în care se aflau cei doi s-a răsturnat. Ceilalţi trei oameni care erau în bărci au reuşit să iasă la timp din apă.

de Cristina Niță

la 25.10.2024 , 14:03

Ceața și vieza ar fi fost motivele care au dus la acest accident naval care a avut loc pe Dunăre. Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe Brațul Sulina, în dreptul localității Partizani. O ambarcațiune de pescuit care aparține unei cherhanale din zonă și o barcă de agrement s-au ciocnit violent.

A murit sub ochii tatălui 

În ambarcațiunea de pescuit se afla o singură persoană, iar în cea de agrement trei persoane. În urma impactului dintre cele două, ambarcațiunea de agrement s-a răsturnat iar cele trei persoane au ajuns în apă. Două dintre ele au reușit să iasă singure la mal, iar cea de a treia, Mihai, un tânăr de 34 de ani, nu a mai reușiut să iasă.

Vezi și

A fost scos din apă de conducătorul ambarcațiunii de pescuit și adus la mal. Echipajele de urgență nu au reușit să-l salveze și au constatat decesul.  Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele accidentului, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » Mihai a murit sub ochii tatălui, după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit pe Dunăre. Barca în care era tânărul de 34 de ani s-a răsturnat după impact