Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Bărbat mort, după ce două bărci s-au ciocnit violent pe Brațul Sulina. Una dintre ele s-a răsturnat

Accident grav pe Dunăre. Un bărbat a murit în dreptul localității Partizani, pe Brațul Sulina, după ce doua bărci s-au ciocnit violent. 

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 10:28

Bărbat mort, după ce două bărci s-au ciocnit violent pe Brațul Sulina. Una dintre ele s-a răsturnat Bărbat mort, după ce două bărci s-au ciocnit violent pe Brațul Sulina. Una dintre ele s-a răsturnat - Facebook

În această dimineață, în jurul orei  07:40, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a fost alertat despre faptul că în dreptul localității Partizani, de pe Brațul Sulina avut loc un accident naval în care au fost implicate 2 ambarcațiuni. Într-una se afla doar conducătorul acesteia, iar în cealaltă erau trei persoane. 

În urma impactului, o persoană a murit.

Accident cu un mort pe brațul Sulina

Articolul continuă după reclamă

Celelalte trei persoane nu au fost rănite, dar au fost evaluate medical de către echipele Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului.

"Pentru gestionarea situației de urgență și acordarea îngrijirilor medicale, către locul evenimentului a fost direcționat un echipaj din cadrul Detașamentului Tulcea, cu  o ambarcațiune SAR, un echipaj din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, Căpitănia Tulcea, 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și personal din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea. În urma impactului, una dintre ambarcațiuni s-a răsturnat, două dintre persoanele implicate reușind să iasă singure la mal până la sosirea forțelor de intervenție, iar o a treia persoană fiind scoasă din apă de către conducătorul celei de a doua ambarcațiuni. Din păcate, echipajele medicale aflate la fața locului au constatat decesul acesteia. Toate persoanele implicate în accident au fost preluate de către echipajele de ambulanță în vederea evaluării", au declarat autoritățile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » Bărbat mort, după ce două bărci s-au ciocnit violent pe Brațul Sulina. Una dintre ele s-a răsturnat