Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Striga sunaţi salvarea!" Un adolescent s-a electrocutat după ce a căzut din greşeală pe un tren, în Iaşi. Ar fi încercat să facă parkour

Un adolescent de 17 ani din Iaşi s-a ales cu arsuri grave, aseară, după ce a căzut de pe o pasarelă pe un tren şi s-a electrocutat. Salvatorii au fost nevoiţi să întrerupă energia electrică din zonă pentru a-l salva pe băiatul rămas în stare de şoc, totul sub privirile îndurerate ale tatălui, care a fost sunat de un prieten al fiului său.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 11:00

Tânărul s-ar fi urcat pe pasarelă din joacă, în încercarea de a face parkour, spune un prieten care a văzut întreaga scenă terifiantă. De acolo, nu a durat mult până să fie electrocutat în cădere de liniile de înaltă tensiune: "Din greşeală l-a electrocutat sau s-a atins cu mâna de sârme. Am văzut scântei şi m-am dat într-o parte. El era în picioare, a căzut pe vagon şi îi ardea tricoul. Striga sunaţi salvarea şi oamenii de pe pasarelă au sunat salvarea", povesteşte prietenul băiatului.

Tatăl băiatului a venit într-un suflet când a aflat vestea. 

"M-a sunat de pe telefonul lui cineva, nu ştiu cine. Mi-a zis că s-a curentat de pe un vagon", a declarat Ciprian Arvinte, tatăl adolescentului.

Vezi și

Băiatul electrocutat pe tren are arsuri de gradul II şi III pe aproape jumătate din suprafața corpului

Pe acelaşi subiect

La faţa locului, au intervenit mai multe echipaje de salvare, fiind nevoite să deconecteze energia electrică din zonă timp de aproape o oră. Victima a fost coborâtă de pompieri de pe vagon și transportată la spital în stare gravă.

"În urma evaluării medicale la faţa locului, a fost transportată la spital cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 45% din suprafața corpului", a declarat George Onofreiasa - ISU Iași.

Autoritățile din Iași îi atenţionează pe oameni să respecte indicatoarele din zonă, mai ales că, în urmă cu aproape un an, un alt tânăr și-a pierdut viața în acelaşi loc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » "Striga sunaţi salvarea!" Un adolescent s-a electrocutat după ce a căzut din greşeală pe un tren, în Iaşi. Ar fi încercat să facă parkour