Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Un adolescent de 17 ani a luat maşina unchiului şi şi-a omorât colegul într-un accident

Un adolescent de 17 ani şi-a omorât colegul de serviciu după ce l-a luat la plimbare cu o maşină furată. Pe drum, a intrat cu ea într-un microbuz plin cu muncitori. Adolescentul fără permis a murit pe loc, iar 19 oameni au fost serios răniţi.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 21:09

Băiatul de 17 ani luase maşina unchiului său fără aprobarea acestuia şi invitase să urce în dreapta un coleg în vârstă de 45 de ani. Pe o şosea din Huedoara, în apropiere de Simeria, a pierdut, însă, controlul volanului într-o curbă periculoasă. Automobilul a ajuns pe contrasens, s-a zdrobit de un microbuz în care erau 20 de oameni şi a ricoşat pe câmp. 

Şoferul fără permis a pierit pe loc

Colegul lui a mai trăit doar câteva ore. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Ambulanţa Hunedoara au declanşat planul roşu de intervenţie. Toţi pasagerii din microbuz au fost duşi la spitalele din apropiere ca să fie evaluaţi medical şi să primească îngrijiri. 

Vezi și

"În ordine agravităţii un pacient internat la Spitalul Judeţean, la compartimentul de chirurgie toracică, în stare stabilă Încă şapte pacienţi care au fost investigaţi au plecat la domiciliu", declară Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Copiii teribilişti la volan sunt un fenomen care ia amploare. În primele şase luni, adolescenţii au provocat 11 accidente rutiere.  Luna trecută, o fată de 16 ani care a furat maşina unchiului a făcut praf şase automobile până să fie prinsă de poliţişti. Un proiect de lege care prevede sancţiuni mai severe pentru şoferii fără permis şi pentru cei care le permit să conducă a fost depus la Senat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Un adolescent de 17 ani a luat maşina unchiului şi şi-a omorât colegul într-un accident