Antena Meniu Search
x

Video Mii de turişti, cuceriţi de parcul de distracţii de iarnă de la Cavnic. Copiii s-au distrat pe cinste în ultima zi de vacanţă: "Foarte frumos"

Mii de turişti au cucerit munţii în ultima zi de vacanţă. Copiii s-au bucurat de zăpadă pe pârtia de tubbing de la Cavnic. Cu siguranţă, toţi şi-ar mai fi dorit să rămână în parcul de distracţii de iarnă măcar câteva zile, dar vacanţa s-a terminat şi de mâine începe din nou şcoala. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.01.2024, 20:35

Vezi și

A fost o zi plină de veselie în parcul de distracţii de iarnă de la Cavnic, din judeţul Maramureş. Cei mici, însoţiţi de părinţi, au umplut pârtia de tubbing. Timea, o fetiţă de 11 ani din Dej, se bucură din plin de ultima zi de vacanţă.

Reporter: Cum e în vacanţă în ultima zi?

Timea: Foarte frumos.

Reporter: Temele ţi le-ai făcut?

Pe acelaşi subiect

Timea: Nu prea am avut.

Reporter: Aştepţi şcoala?

Timea: Da, să mă văd cu colegii.

Ştefi a prins curaj şi a luat viteză pe pistă. 

Reporter: Ce ţi-a plăcut aici cel mai mult? 

Ştefi: Să mă dau cu colacul.

Reporter: Prinzi viteză mare pe pârtie?

Ştefi: Da.

Reporter: Şi nu ţi-e frică?

Ştefi: Nu.

Şi părinţii au profitat de ultimele ore de vacanţă

Şi părinţii au profitat de ultimele ore de vacanţă. 

Părinte: E perfect mai ales că vremea este excepţională. Am fi dorit să ne mai prelungim, dar din păcate mâine începe şcoala şi trebuie să ne întoarcem înapoi la şcoală cu copilaşii. Pentru ei am venit, după cum vedeţi, e plin de copilaşi, se joacă, se distrează. 

Tarifele sunt cuprinse între 10 şi 50 de lei

Parcul de distracţii de iarnă de la Cavnic a avut zilnic peste o mie de turişti în perioada vacanţei de iarnă.

Cristi Onişa, administrator parc de distracţii: Avem 5 atracţii diferite, avem pârtie de tubbbing, patinoarul, airbag, săniuţe, carusel, de toate se poate face la noi. Tarifele sunt la fel ca anul trecut şi ca acum 2 ani, cuprinse între 10 şi 50 de lei, depinde de atracţia pe care o alegeţi. 

De mâine, toate şcolile şi grădiniţele din ţară îi aşteaptă pe copii la clasă. Următoarea zi liberă va fi pe 24 ianuarie, când se sărbătoreşte Unirea Principatelor Române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Mii de turişti, cuceriţi de parcul de distracţii de iarnă de la Cavnic. Copiii s-au distrat pe cinste în ultima zi de vacanţă: "Foarte frumos"