Antena Meniu Search
x

Milioane de copii l-au primit pe Moş Crăciun, cu poezii şi colinde

Au fost cuminţi tot anul, iar aseară a venit şi răsplata! Milioane de copii din toată ţara au primit cu emoţie vizita lui Moş Crăciun.

Vezi și

Au fost cuminţi tot anul, iar aseară a venit şi răsplata! Milioane de copii din toată ţara au primit cu emoţie vizita lui Moş Crăciun. L-au întâmpinat cu poezii şi colinde, iar bătrânelul, venit tocmai din Laponia, le-a dăruit cele mai frumoase jucării, făcute cu migală de spiriduşi. 

Cu sania trasă de cei nouă reni vânjoşi, Moş Crăciun a făcut aseară înconjurul lumii! Şi, pentru a găsi mai uşor drumul către casa copiilor cuminţi, a fost... "ademenit" cu colinde, lapte şi biscuiţi!

Atras de mirosul îmbietor al biscuiţilor proaspăt scoşi din cuptor, simpaticul bătrânel nu s-a lăsat prea mult aşteptat. Cu ochii strălucind de bucurie, copiii s-au aşezat în braţele Moşului şi l-au încântat cu cele mai frumoase poezii şi cântecele! Pentru a-şi primi darurile, unii prichindei au avut de răspuns la întrebările Moşului. S-au descurcat de minune, aşa că au fost răsplătiţi cu darurile mult râvnite! Şi, după ce i-a făcut pe cei mici fericiţi, Moşul şi-a îndreptat atenţia şi către mame!

Niciun copil nu a rămas fără cadou! Moşul i-a căutat pe cei mici şi în vacanţă, la Băile Felix. 

După ce a lăsat daruri copiilor din toată România, Moşul a plecat şi în ţările vecine. Însă nu înainte de a face promisiunea că va veni şi la anul!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Milioane de copii l-au primit pe Moş Crăciun, cu poezii şi colinde