Antena Meniu Search
x

Ministrul Transporturilor a inaugurat un tronson de autostradă de 6,3 kilometri

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a participat, în cursul zilei de joi, la inaugurea unui tronson de autostradă de 6,3 kilometri de autostradă.

de Redactia Observator

la 17.12.2020, 19:12

Ministrul Transporturilor se laudă cu 90 de kilometri de autostradă inauguraţi în 2020
Tronsonul face parte din Autostrada Bucureşti - Braşov - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/ Facebook
  • Tronsonul inaugurat face parte din Autostrada Ploieşti - Braşov.
  • Ministrul Transporturilor anunţă că autorităţile au inaugurat, în 2020, 90 de kilometri de autostradă.

Este vorba despre sectorul Predeal - Cristian, care face parte din Autostrada Ploieşti - Braşov.

Conform Mediafax, alături de cei 6,3 kilometri de autostradă au fost inauguraţi şi cei 3,7 kilometri de profil de drum naţional cu patru benzi care înseamnă legătura cu sectorul de autostradă.

Ministrul Transporturilor s-a declarat încântat de reuşită, susţinând că "lucrările la lotul Predeal - Cristian erau, în noiembrie 2019, la un stadiu fizic de 10,5%. Am reuşit să finalizăm acest lot, asigurându-i finanţarea astfel încât să se recupereze întârzierile înregistrate pe parcursul său în implementare, în acest sens anul acesta efectuându-se plăţi de 87 de milioane de lei comparativ cu 30 de milioane de lei în anul 2019".

Ministrul Transporturilor a ţinut să sublinieze şi că autorităţile au inaugurat, în 2020, 90 de kilometri de autostradă, dar şi că "vorbim despre contracte încheiate de execuţie autostrăzi, drumuri expres, drumuri naţionale şi VO în valoare de aproximativ două miliarde de euro, la care se adaugă proceduri de licitaţie lansate şi validate de ANAP în valoare de aproximativ şase miliarde de euro".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ministrul Transporturilor a inaugurat un tronson de autostradă de 6,3 kilometri