Antena Meniu Search
x

Minivacanţa de Revelion provoacă din nou aglomeraţie pe şosele

Staţiunile montane au început să fie asaltate de turişti, chiar dacă mulţi români nu au intrat încă în minivacanţa de Revelion.

Vezi și

Staţiunile montane au început să fie asaltate de turişti, chiar dacă mulţi români nu au intrat încă în minivacanţa de Revelion. A fost haos în trafic pe şoselele ce duc spre Predeal, Bran sau Moeciu, iar Drumul Naţional 1 a fost aproape blocat. Mii de maşini au mers în coloană cu 20 kilometri pe oră, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maximum. 

Deşi nu toţi românii au intrat în minivancaţa de revelion şoselele principale care duc spre staţiunile montane sunt deja supraaglomrate. Mii de maşini au mers în coloană cu aproximativ 20 de kilometri la oră pe Drumul Naţional 1. 

Multi turişti nu se aşteptau însă să ramană blocati in trafic. La intrarea în statiunile montane coloana de masini se oprea din 10 în zece minute. 

Politia rutieră îi atenţioneză pe cei care vor pleca zilele următoare din Capitală spre Poiana Braşov, Bran sau Moeciu să folosească şi ruta alternativă. Mai exact Drumul Naţional 1 pe ruta Cheia-Vălenii de Munte, dar şi să respecte normele de circulaţie pentru a preveni accidentle rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de Revelion provoacă din nou aglomeraţie pe şosele