Antena Meniu Search
x

Minor din Bacău, reţinut de poliţişti după ce a fost prins a doua oară conducând fără permis

Un minor în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins a doua oară conducând fără permis, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 16:41

Minor din Bacău, reţinut de poliţişti după ce a fost prins a doua oară conducând fără permis
- Profimedia - imagine ilustrativă

Un echipaj de poliţie a încercat să îl oprească în localitatea Parava, însă minorul a a accelerat şi a fugit. "Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar conducătorul auto a încercat să se sustragă verificărilor poliţiştilor oprind în curtea locuinţei sale şi fugind într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, acesta fiind un tânăr de 17 ani care în luna ianuarie a fost depistat şi reţinut de poliţişti după ce a condus un autoturism pe DN2 E85 fără permis de conducere şi s-a sustras controlului. În momentul de faţă, acesta se afla sub măsura controlului judiciar", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Din verificările efectuate în baza de date a reieşit că plăcuţele cu numere de înmatriculare montate pe autoturismul condus de minor aparţin altui vehicul. Minorul a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducerea sau punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Minor din Bacău, reţinut de poliţişti după ce a fost prins a doua oară conducând fără permis