Antena Meniu Search
x

Misiune inedită de salvare în Orăştie: Două lebede blocate pe un lac îngheţat, eliberate de pompieri

Misiune de salvare inedită, ieri, în Municipiul Orăştie! Două lebede au fost salvate de pompieri de pe un lac îngheţat. O familie a observat păsările şi a dat alarma la 112. Salvatorii s-au chinuit minute în şir ca să elibereze păsările afectate de ger. Din fericire, aventura lebedelor a avut un final fericit, şi imediat după ce au fost salvate... şi-au luat zborul.

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 09:08

Vezi și

Două lebede, care au rămas blocate în apele îngheţate ale unei bălţi din zona municipiului Orăştie, au fost salvate joi de pompierii militari, care au intervenit la faţa locului în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

La faţa locului au intervenit imediat pompierii militari din Orăştie, care au găsit lebedele imobilizate în mijlocul apei, din cauza gheţii care se formase peste noapte.

"Pentru a ajuta păsările să se elibereze, pompierii salvatori au spart gheaţa până la acestea şi în câteva minute, ambele lebede se aflau în afara oricărui pericol", a transmis sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Misiune inedită de salvare în Orăştie: Două lebede blocate pe un lac îngheţat, eliberate de pompieri