Antena Meniu Search
x

Misiune specială pentru pompierii din Gorj! Șase cățeluși au fost salvaţi dintre două clădiri (VIDEO)

Intervenție inedită a pompierilor din Gorj! Au fost chemați să salveze şase cățeluși rămași captivi între un gard și clădirea Parchetului Local din Târgu-Jiu.

Vezi și

Intervenție inedită a pompierilor din Gorj! Au fost chemați să salveze şase cățeluși rămași captivi între un gard și clădirea Parchetului Local din Târgu-Jiu. Misiunea s-a încheiat cu bine, iar puii de câine au fost duși într-un adăpost de animale fără stăpâni.

În spaţiul îngust, pompierii s-au strecurat cum au putut. Şi nici nu a mai contat că se pun în pericol. Plânsetele căţeilor i-au făcut să intervină de urgenţă.

Căţeluşii abandonaţi au fost descoperiţi de o femeie, care a anunţat imediat autorităţile. Fiecare dintre pompieri a scos câte un căţel. 

Iar misiunea s-a încheiat cu bine, mai ales că mama căţeluşilor nu se afla prin preajmă ca să încerce să se implice în operaţiune. Puii vor ajunge într-un adăpost canin, acolo unde urmează să-i vadă şi un medic veterinar, pentru a se asigura că starea lor e bună. Deocamdată, stăpânul lor nu a fost găsit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Misiune specială pentru pompierii din Gorj! Șase cățeluși au fost salvaţi dintre două clădiri (VIDEO)