Antena Meniu Search
x

Moarte cruntă a unui gălăţean, la o petrecere cu grătar în familie. Bărbatul a murit înecat cu un mic

Petrecere transformată în tragedie la Galaţi, la o petrecere cu grătar în familie. Un bărbat de 52 de ani a murit, înecat cu un mic, iar nimeni dintre cei prezenţi nu a avut cum să-l ajute. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2021, 12:28

Un gălăţean a murit înecat cu un mic, la o petrecere în familie - Profi Media

Gălăţean mort, înecat cu un mic

Un bărbat din Aldeşti, judeţul Galaţi, a suferit o moarte cruntă, la un grătar în familie. El s-a sufocat cu un mic, iar cei prezenţi au încercat disperaţi sa-l salveze, dar nu au reuşit. A fost chemată şi o ambulanţă, însă se pare ca atunci când au ajuns medicii, bărbatul era deja decedat.

Evenimentul a avut loc în a treia zi de Paşte, când toată familia se afla la masă. Distracţia era în toi şi toată lumea se simţea bine, însă la un moment dat, în timp ce mânca, bărbatul de 52 de ani s-a prăbuşit şi nu a mai putut să respire.

Din păcate cazul gălăţeanului care a murit înecat cu un mic nu este singura tragedie care s-a întâmplat la petreceri cu grătar. Moartea l-a lovit fulgerător şi pe un bărbat din Timiş, care stătea nerăbdător şi probabil înfometat, la coadă, pentru micii care sfârâiau pe grătar. Evenimentul a avut loc în Târgul din Timiş, de la Balint, unde mai mulţi oameni aşteptau să le vină rândul la mici, în dreptul grătarului unui comerciant. Din senin, unul dintre bărbaţii aflati la coada s-a prabusit, fără suflare.

De asemenea, un tânăr de 25 de ani, din Botoşani, a ajuns la Urgenţe, după ce a ar fi fost împuşcat în timp ce s-ar fi aflat la un grătar cu un prieten, într-o pădure din Cristeşti. El le-a spus poliţiştilor că a auzit o împuşcătură şi apoi a simţit o durere în zona umărului.

O altă femeie, din Vaslui, a început să aibă halucinaţii, după un grătar cu ciuperci, apoi a murit la spital. Deşi ceilalţi membri ai familiei i-au spus să nu mănânce şi chiar au refuzat să guste din mâncarea pregătită de femeie, ea le-a mâncat de una singură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Moarte cruntă a unui gălăţean, la o petrecere cu grătar în familie. Bărbatul a murit înecat cu un mic