Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un bătrân din Drobeta-Turnu Severin este călcat de un TIR. Pensionarul a intrat într-un unghi mort și nu a fost zărit de șofer

Accident dramatic pentru un bătrânel de 86 de ani. Pensionarul a murit, după ce a fost strivit sub roțile unui TIR, după ce a încercat să treacă prin fața camionului și a ajuns într-un unghi mort. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. 

de Alin Ghiciulescu

la 27.03.2024, 22:40

Vezi și

Șoferul care pleca de la semafor nu l-a zărit și a trecut peste bărbat. Imediat, conducătorul mastodontului a oprit și a încercat să ajute victima, la fel și alți participanți la trafic.

Momentul surprins de o cameră de supraveghere

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îi acorde primul ajutor. Din păcate, bătrânul s-a stins din viață la spital. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum pensionarul, care se deplasează cu greu, ajunge în fața camionului, chiar când acesta pornește de la semafor. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul când un bătrân din Drobeta-Turnu Severin este călcat de un TIR. Pensionarul a intrat într-un unghi mort și nu a fost zărit de șofer