Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care bărbatul de 50 de ani este înjunghiat în spate de copilul de 13 ani, în stația de tramvai din Capitală

Momentul în care bărbatul de 50 de ani a fost înjunghiat de copilul de 13 ani în stația de autobuz din Capitală a fost filmat. Pe imaginile șocante se vede cum bărbatul este înjunghiat în spate, apoi băiatul de 13 ani și prietenul lui de 15 ani o iau la fugă. 

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 14:37

"La data de 27 august, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, sector 2, pe fondul unei situaţii conflictuale spontane avute cu victima (un bărbat în vârstă de 50 de ani), un minor în vârstă de 13 ani a înjunghiat pe aceasta în spate, cuţitul folosit rămânând în corpul victimei",  informează procurorii.

Momentul în care bărbatul de 50 de ani este înjunghiat, surprins de camere

Bărbatul a intrat într-un conflict spontan cu cei doi și, după ce au coborât toți trei din autobuz, s-au năpustit asupra lui. La un moment dat, bărbatul de 50 de ani este împins de adolescentul de 15 ani, apoi înjunghiat de băiatul de 13 ani. Camerele de supraveghere din zonă au surprins atacul șocant. 

Vezi și

Imediat după ce l-au atacat, au fugit de la fața locului. Potrivit autorităților, copilul de 13 ani fugise dintr-un centru al DGASPC din Sectorul 3. Are doar două clare, iar mama lui e plecată din ţară.

Cei doi băieţi au fost depistaţi marţi seară, anchetatorii stabilind că din momentul agresiunii şi până la depistarea lor, băieţii au mai comis un furt dintr-un magazin din sectorul 2, faptă în urma căreia a fost deschis un alt dosar penal. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Momentul în care bărbatul de 50 de ani este înjunghiat în spate de copilul de 13 ani, în stația de tramvai din Capitală