Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mașina unei șoferițe este spulberată de o ambulanță, pe un bulevard din Iași. Tânăra nu a acordat prioritate în intersecție

O şoferiţă de 22 de ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, pe un bulevard intens circulat din Iaşi. Într-o intersecţie, tânăra nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe şi a fost lovită de autospecială, iar în urma impactului, autoturismul s-a răsturnat. 

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 08:17

Vezi și

Un medic rezident, aflat în apropiere de locul accidentului a fost cel care i-a acordat victimei primul ajutor până la sosirea medicilor. Ulterior, şoferiţa a fost dusă la spital, pentru îngrijiri suplimentare.

Ambulanța era fără pacient

În ambulanţa implicată în accident nu se afla niciun pacient la momentul impactului. 

"Accident rutier produs în municipiul Iasi, Șos. Nicolina, Pasaj Nicolina, în care a fost implicată o ambulanță SAJ Iași. De la ISU Iași au intervenit două echipaje de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat. În evenimentul rutier au fost implicate o ambulanță SAJ și un autoturism în care se afla doar conducătorul autoturismului.

A rezultat o singură victimă, conștientă, neîncarcerată, șoferul autoturismului, care a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la spital", au transmis reprezentanții ISU Iași.

Poliţiştii ieşeni continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care mașina unei șoferițe este spulberată de o ambulanță, pe un bulevard din Iași. Tânăra nu a acordat prioritate în intersecție