Antena Meniu Search
x

AVEM IMAGINILE cu momentul dramatic în care poarta de la intrarea în Timişoara îl STRIVEŞTE pe Vlad! IMPACTUL MORTAL din timpul furtunii, surprins de un şofer (VIDEO)

Un şofer a surprins momentul dramatic în care poarta de la intrarea în Timişoara s-a prăbuşit peste maşina în care se afla Vlad.

Un şofer care se afla în trafic, în timpul furtunii devastatoare care a măturat oraşul Timişoara, duminica trecută, a surprins momentul dramatic în care poarta de la intrarea în oraş s-a prăbuşit peste maşina în care se afla Vlad. Tânărul în vârstă de 24 de ani, student la Medicină, nu a avut nicio şansă. 

Priviţi mai jos imaginile!

Îngropat sub tonele de metal ale porţii de intrare în Timişoara, Vlad trăia când primii martori au încercat să-l ajute. Nici efortul martorilor, nici cel al echipelor de intervenţie nu l-au putut salva.

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: Momentul dramatic în care poarta de la intrarea în Timişoara îl STRIVEŞTE pe Vlad! IMPACTUL MORTAL din timpul furtunii, surprins de un şofer

Vlad se întorcea din satul său natal, acolo unde mergea în fiecare duminică să ia prânzul cu părinţii. Era în drum spre Timişoara, acolo unde urma să înceapă ultimul an la facultatea de Medicină.

Poarta de intrare prăbuşită peste Vlad a fost reabilitată în urmă cu doi ani. Atunci, pe lângă lucrările de estetizare, structura veche de mai bine de 30 de ani ar fi fost consolidată. Dacă a fost vorba de fatalitate sau de o greşeală vor stabili anchetatorii, care au deschis un dosar penal în cazul morţii lui Vlad. 

Vă reamintim, opt oameni şi-au pierdut vieţile şi 137 au fost răniţi în furtuna devastatoare de duminică, din vestul ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » AVEM IMAGINILE cu momentul dramatic în care poarta de la intrarea în Timişoara îl STRIVEŞTE pe Vlad! IMPACTUL MORTAL din timpul furtunii, surprins de un şofer (VIDEO)