Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul în care un şofer sare în faţa unui TIR şi-l opreşte înainte de intrarea în Pasajul Unirii: "Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut"

O şofer bucureştean a reuşit să evite un alt accident în Pasajul Unirii. Omul a avut prezenţă de spirit şi a oprit un TIR care se îndrepta spre pasaj.

De Redactia Observator la 04.02.2023, 20:30
Vezi și

Incidentul a fost surprins de camera de bord a maşinii şoferului în cauză şi a fost publicată pe YouTube. Când a văzut că de pe sens opus se apropie un TIR ce se îndrepta spre Pasajul Unirii, omul a sărit pur şi simplu în faţa autocamionului şi l-a forţat să oprească. I-a explicat apoi de ce nu este o idee tocmai bună să încerce să traverseze pasajul.

Potrivit autorului filmării, TIR-ul avea numere de Bulgaria, deci e puţin probabil că şoferul să fi avut cunoştinţă despre numeroasele incidente petrecute în ultima perioadă în Pasajul Unirii. Dar a înţeles mesajul românului şi a ocolit zona.

Filmarea a strâns numeroase comentarii, cei mai mulţi dintre cei care au vizionat imaginile felicitându-l pe şoferul român. ”Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut în pasajul vieții! Felicitări!”, ”Cred ca se îndreptau ăn pasajul cu probleme . Ai reacționat bine”, ”I-ai salvat de probleme, bine că ai fost pe fază” sau ”Pasajul Unirii...magnet de accidente”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care un şofer sare în faţa unui TIR şi-l opreşte înainte de intrarea în Pasajul Unirii: "Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut"