Antena Meniu Search
x

Video Motivul halucinant pentru care o piromană, iubita unui pompier, a incendiat cinci case în Arad. Unui vecin i-a pus foc de trei ori într-o lună

Situaţie de-a dreptul şocantă într-o localitate din Arad! Iubita unui pompier este acuzată că a incendiat cinci locuinţe, dintr-un motiv halucinant: femeii îi place să vadă pompierii în acţiune. Din fericire, în urma incendiilor nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt însemnate.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.11.2023, 14:52

Vezi și

Tânăra în vârstă de 37 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Din iulie până în prezent, ea ar fi incendiat cinci case și anexe gospodărești. Anchetatorii au descoperit că femeia este chiar vecină cu oamenii pe care i-a lăsat, în ultimele luni, sub cerul liber. De altfel, unui vecin i-a pus foc de trei ori într-o singură lună. Un alt detaliu surprinzător pe care l-au descoperit polițiștii, în timpul verificărilor: femeia este iunita unui pompier. Bărbatul, însă, nu ar fi știut ce făcea aceasta când el era la serviciu.

Tinerei piromane îi plăcea să vadă pompierii în acțiune

Procurorii din Arad au cerut o expertiză psihiatrică în cazul tinerei, din care a rezultat că aceasta are discernământ diminuat. La audieri, ea le-a declarat anchetatorilor că îi plăcea să urmerească pompierii în acțiune. De fiecare dată, la fiecare acțiune a salvatorilor, ea era la fața locului. Ba chiar le-ar fi spus oamenilor de acolo că ar fi văzut un bărbat cu o cagulă pe cap, care ar fi pus focul.

Din fericire, nu vorbim despre oameni răniți, dar pagubele materiale sunt importante.

Daunele se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Motivul halucinant pentru care o piromană, iubita unui pompier, a incendiat cinci case în Arad. Unui vecin i-a pus foc de trei ori într-o lună