Antena Meniu Search
x

Video Motocicletă făcută bucăți, după un accident înfiorător la Poiana Mărului. Un tânăr a murit pe loc, altul a ajuns în stare gravă la spital

Un motociclist în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută pe o şosea din Poiana Mărului, judeţul Suceava. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 11:03

Vezi și

Tânărul s-a izbit de capul unui podeț pe care se aflau alte două persoane.

Motociclist mort, la Poiana Mărului

Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, însă fără succes. 

Grav rănit a fost și unul dintre bărbaţii care se aflau pe podeț, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. 

"Este vorba despre o motocicletă intrată într-un cap de pod pe care se aflau două persoane. Un bărbat în vârstă de 23 de ani, conștient și cooperant este monitorizat de către resursele medicale trimise la fața locului. Unui alt bărbat în vârstă de 26 de ani i se aplică manevrele de resuscitare. Intervin la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ", au transmis reprezentanții ISU Suceava, după tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Motocicletă făcută bucăți, după un accident înfiorător la Poiana Mărului. Un tânăr a murit pe loc, altul a ajuns în stare gravă la spital