Antena Meniu Search
x

Video Muncitori spulberaţi de un şofer de TIR care a adormit la volan, în Dolj. O femeie de 45 de ani a murit pe loc, un bărbat este în stare gravă

Accident dramatic pe marginea unui drum din Dolj în această după-amiază. Un muncitor a murit, iar un altul luptă să trăiască la spital după ce au fost loviţi de un camion. În urma impactului, utilajul folosit la lucrări a fost împins 30 de metri. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.04.2024, 17:33

Vezi și

Lucrările erau semnalizate corespunzător prin indicatoare de atenţionare iar în zona în care se făceau aceste lucrări de întreţinere a carosabilului se afla şi o remorcă de atenţionate precum şi mai multe săgeţi luminoase de dimensiuni mari.

Potrivit martorilor, şoferul camionului le-a declarat poliţiştilor că a adormit la volan. El a lovit remorca de semnalizare care era legată de autoutilitara de intervenţii. Impactul a fost atât de puternic încât întregul ansamblul mai bine de 30 de m, apoi a fost proiectat în cei doi muncitori, o femeie de 45 de ani a murit pe loc iar colegul său este în stare gravă.

Poliţiştii spun că şoferul camionului are 68 de ani, ste cetăţean bulgar, a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal, fac cercetări pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Muncitori spulberaţi de un şofer de TIR care a adormit la volan, în Dolj. O femeie de 45 de ani a murit pe loc, un bărbat este în stare gravă