Antena Meniu Search
x

Video "Ne atacă noaptea în casă şi ne omoară". O femeie din Mureş ucisă de un bărbat care a vrut să o jefuiască. Ulterior, i-a incendiat casa ca să îşi şteargă urmele

Răsturnare de situaţie în cazul femeii găsite moarte în locuinţa ei cuprinsă de flăcări din Gorneşti, judeţul Mureş. Anchetatorii au dovedit faptul că incendiul a plecat de la o mână criminală. Un bărbat de 46 de ani a pătruns în toiul nopţii în locuinţa femeii, însă victima ar fi auzit zgomot şi l-ar fi confruntat pe hoţ. Individul a ucis-o, iar mai apoi a dat foc la casă pentru a-şi şterge urmele. De mai bine de o săptămână s-a ascuns la o fermă din judeţul Suceava, unde a şi fost găsit de poliţişti. 

de Sorin Tanţoş

la 15.11.2023, 09:28

Vezi și

În miez de noapte, atacatorul a intrat în casa victimei cu gândul de a o jefui. Femeia de 57 de ani a încercat să îi ţină piept bărbatului. Furios, acesta s-a năpustit asupra ei şi a sufocat-o. Şi-a continuat apoi planul pentru care venise şi a furat din locuinţă mai multe obiecte.

Crimă mascată de incendiu 

Aurica Mate - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Au fost identificate bijuterii şi un telefon mobil care ar fi fost sustrase din locuinţa persoanei vătămate, precum şi alte mijloace materiale. 

Pentru a îşi ascunde urmele bărbatul a dat foc mai multor haine şi mobilei din cameră, apoi s-a făcut nevăzut. Vecinii care au observat incendiul au sunat la 112, iar când au ajuns pompierii au găsit pe podea şi cadavrul femeii. Pentru că nu au găsit sursa focului, autorităţile au ajuns la concluzia că nu este vorba despre un accident, ci despre o mână criminală.

Pe acelaşi subiect

Aurica Mate - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, existând suspiciunea că femeia în cauză ar fi fost victima unei infracţiuni de omor.

Vecinii sunt îngroziţi, mai ales că o văzuse ultima dată pe femeie cu doar câteva zile înainte să fie omorâtă.

Vecini: A fost la magazin, a spus că e bine, că a crăpat lemnele. Nu era vorba de o sinucidere, că se sinucide sau aşa ceva, dar asta e. 

 - Era o femeie tăcută. Numai înăuntru era, nu umbla pe afară. Nici nu ştim ce s-a întâmplat. A fost găsită lângă pat şi era acoperită cu o pătură. 

- Ne este teamă, ne atacă noaptea în casă şi ne omoară.

La mai bine de o săptămână de la crimă, suspectul a fost prins departe de locul unde a ucis.

Aurica Mate - purtător de cuvânt IPJ Mureș: Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată pe raza judeţului Suceava, fiind vorba de un bărbat de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca.

Ancheta poliţiştilor continuă, bărbatul fiind cercetat pentru omor calificat, distrugere prin incendiere şi tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Ne atacă noaptea în casă şi ne omoară". O femeie din Mureş ucisă de un bărbat care a vrut să o jefuiască. Ulterior, i-a incendiat casa ca să îşi şteargă urmele