Antena Meniu Search
x

Video "Hai că e mort Nelu!" Ucis de viitorul ginere, într-un apartament din Bistrița. Cei doi s-ar fi întâlnit ca să bea împreună

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort, seara trecută, în apartamentul său dintr-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. Soţia a fost cea care a făcut descoperirea macabră, atunci când s-a întors de la serviciu. Suspectul principal, care a fost deja reţinut de poliţişti, este chiar iubitul fiicei sale - un bărbat în vârstă de 37 de ani. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 08:31

Vezi și

Crima a avut loc, ieri, într-un apartament din comuna Livezile. Bărbatul de 51 de ani a fost găsit fără suflare în jurul orei 17.00, chiar de soţia care abia se întorsese de la muncă.

"Sora mea a fost la lucru şi când a venit a auzit că e mort. M-a sunat fratele meu care e cu mine în sat, a zis: Hai să mergem până în Livezile că a murit cumantul", a declrat unul dintre cumnații victimei. "Am fost la lucru, când am venit de la lucru m-a sunat. Zice: Hai că e mort Nelu, cumnatul tău", a spus celălalt cumnat al bărbatului de 51 de ani.

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud: S-a format o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi serviciul Criminalistic, care s-a deplasat la faţa locului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Apropiaţii victimei spun că viitorul ginere ar fi cel care l-ar fi ucis pe bărbat. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru a bea împreună, iar de acolo şi până la o tragedie nu a mai fost decât un pas.

"Au băut un păhărel, la băutură, ce au avut, ei ştiu. Dumnezeu ştie ce au făcut, ce au avut, ce nu au avut", continuă cumnatul. 

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud: Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. 

Trupul nensufleţit al bărbatului a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie. Între timp, polițiștii fac cercetări, pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Cazul a ajuns şi în atenţia procurorului din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Hai că e mort Nelu!" Ucis de viitorul ginere, într-un apartament din Bistrița. Cei doi s-ar fi întâlnit ca să bea împreună