Antena Meniu Search
x

Video Primele informaţii despre autorii crimei din Sibiu. Cine sunt cei care l-au torturat până la moarte pe Adrian Kreiner în propria casă

Apar primele informaţii despre asasinii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, care a fost torturat şi ucis în propria casă de trei atacatori. Au în jur de 30 de ani, sunt cetăţeni români şi au un cazier bogat. Surse Observator spun că ucigaşii se specializaseră în furturi din magazine în străinătate. Poliţiştii cred că imediat după ce l-au ucis pe omul de afaceri, cei trei au fugit din oraş. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 14.11.2023, 21:05

Vezi și

Poliţiştii sunt tot mai aproape de cei trei ucigaşi ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Ar fi doar o chestiune de ore până pun mâna pe ei, spun anchetatorii. 

Criminalii sunt, de fapt, cetăţeni români

Mihaela Ruginosu, procurorul de caz: A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. 

Procurorii confirmă că ei sunt principalii suspecţi şi sunt cetăţeni români, nu străini cum s-a crezut iniţial. Au în jur de 30 de ani şi multe infracţiuni la activ, spun surse Observator. S-ar fi specializat în spargeri de magazine din străinătate.

Pe acelaşi subiect

Se presupune că după ce l-au torturat până la moarte pe Adrian Kreiner şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, indivizii ar fi fugit din Sibiu. Nu se ştie momentan dacă au reuşit să iasă din ţară. Potrivit procurorilor, hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă. 

Au încercat să-şi şteargă orice urmă după atac

Cristi Popovici, reporter Observator: Cei trei suspecți au fost filmați de mai multe camere de supraveghere amplasate prin oraș. Ei au încercat sa stea departe de străzile circulate, pentru a nu fi remarcați de trecători. Au luat-o pe alei, prin cartiere, încercând să-și piardă urma. Au avut tot timpul fetele acoperite de cagule și gluga de la hanorac.

Înainte de atac, tot ca să-şi acopere urmele, criminalii au tăiat firele de curent de pe strada pe care locuia omul de afaceri. Au oprit, astfel, sistemul de alarmă al vilei, dar şi camerele video din exteriorul clădirii. 

Cristi Popovici, reporter Observator: Anchetatorii au mers din poartă în poartă în cartierul în care are vila Adrian Kreiner. Au cerut imagini de pe toate camerele de supraveghere şi orice informaţie care ar putea să-i aducă cu un pas mai aproape de asasini. 

Ucigaşii lui Kreiner umblă liberi de opt zile

Bărbat: M-au întrebat dacă am camere, nu aveam. După două zile mi-am pus, din păcate prea târziu. dacă le aveam, poate prindeam ceva. 

Cristi Popovici, reporter Observator: N-am auzit nimic, nici alarma, doar maşinile de poliţie.

Sunt deja opt zile de când cei trei criminali înarmaţi umblă liberi pe străzi. Asta deşi pe urmele lor sunt trimişi poliţişti din mai multe judeţe şi cei mai buni criminalişti din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Primele informaţii despre autorii crimei din Sibiu. Cine sunt cei care l-au torturat până la moarte pe Adrian Kreiner în propria casă