Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nenorocire în Tulcea, după ce un incendiu de vegetaţie s-a extins. Pompierii au reuşit să salveze doar un cal

Incendiu de vegetaţie cu urmări tragice la Tulcea. Un adăpost de animale s-a făcut scrum, după ce focul pornit în câmp s-a extins rapid la construcţie. În interior se aflau mai multe animale, însă, din păcate, salvatorii au reuşit să salveze doar un cal. Cele 22 de oi şi capre adăpostite acolo au fost găsite carbonizate. În urma anchetei, pompierii au transmis că, cel mai probabil, incendiu a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 07:57

Pompierii din cadrul Secției Măcin au fost solicitați să intervină pentru lichidarea  unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, extins la un adăpost de animale, în localitatea Turcoaia, județul Tulcea.

Două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și SVSU local s-au deplasat către locul solicitat. La sosirea salvatorilor, incendiu se manifesta generalizat la adăpostul de animale, la furaje și la vegetație uscată.

La momentul izbucnirii incendiului, în adăpost se aflau 23 de animale( oi, capre și un cal). Din păcate, dintre acestea, doar calul a putut fi salvat.

Vezi și

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și lichidarea incendiului. A ars adăpostul, 22 de animale și vegetație uscată pe aproximativ 3 ha. Cauza probabilă, foc deschis în spații deschise.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Nenorocire în Tulcea, după ce un incendiu de vegetaţie s-a extins. Pompierii au reuşit să salveze doar un cal