Antena Meniu Search
x

Interlopul Nuţu Cămătaru şi-a botezat fiul. I-a dat numele Cezar

Nuţu Cămătaru, celebrul lider al lumii interlope bucureştene, şi-a creştinat - azi - fiul! I-a pus nume împărătesc: Cezar. Nuţu şi mult mai tânăra lui soţie - Claudia Brazilianca - s-au căsătorit pe când interlopul se afla în închisoare.

Vezi și

Nuţu Cămătaru, celebrul lider al lumii interlope bucureştene, şi-a creştinat fiul! I-a pus nume împărătesc: Cezar. Nuţu şi mult mai tânăra lui soţie, Claudia Brazilianca, s-au căsătorit pe când interlopul se afla în închisoare.

Măreţul Cezar este cel mai mic dintre copiii lui Nuţu Cămătaru.

Este singurul copil pe care Nuţu Cămătaru îl are cu tânăra care l-a transformat din leu în mieluşel pe cel mai temut dintre interlopi. Desigur, Claudia are şi ea o poreclă: i se spune Brazilianca.

Tânăra din videoclipul lui Florin Salam i-a stat alături lui Nuţu şi la bine, şi la rău. În braţele ei l-au găsit poliţiştii acum 4 ani când au venit să-l ia pentru a doua la închisoare. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova. Azi, la creştinarea bebeluşului lor, Claudia a purtat o rochie roşie, care-i punea formele în valoare. Şi Nuţu s-a îmbrăcat asortat. Acasă au plecat cu maşina, fără prea mare tam-tam. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat când a fost eliberat din închisoare, în urmă cu 7 ani.

Nuţu Cămătaru este tată, dar şi bunic. Are trei nepoţi. Doi de la fata cea mare şi unul de la băiat. Cezar, juniorul lui Nuţu, va avea parte de o petrecere de botez împărătească la care sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Interlopul Nuţu Cămătaru şi-a botezat fiul. I-a dat numele Cezar