Antena Meniu Search
x

Foto O fată de 12 ani a murit, iar alta este în stare gravă la spital, după ce un şofer le-a spulberat pe marginea unui drum din Iaşi

Trei minore au fost transportate la spital în stare gravă aseară, în urma unui accident rutier petrecut în satul Domniţa, Iaşi. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a lovit din plin două fete care se aflau pe marginea drumului, după ce s-a izbit de un stâlp de electricitate. În maşină la acel moment se mai afla o minoră, presupusă iubită a şoferului. Aseară, una dintre fetele implicate, în vârstă de 12 ani, a decedat.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 09:52

La data de 25 mai, în jurul orei 20:30, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe un drum judeţean din satul Domnița, comuna Țibana a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după ce a încercat să evite un obstacol, ar fi părăsit şoseaua, s-ar fi izbit de un stâlp de electricitate, după care a lovit din plin două minore și, implicit, gardul unei locuinţe.

Accidentul mortal s-a petrecut chiar în faţa casei uneia dintre victime

În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore, două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism, care au fost transportate la spital. Una dintre fete, în vârstă de 12 ani, a decedat aseară. Cele două fete erau prietene foarte bune şi colege, accidentul petrecându-se chiar în faţa casei minorei care a supravieţuit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, la fața locului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fată de 12 ani a murit, iar alta este în stare gravă la spital, după ce un şofer le-a spulberat pe marginea unui drum din Iaşi