Meniu LIVE
Search
x

O fată de 17 ani a vrut să se înece în Trebeș. Polițiștii au găsit-o în mijlocul pârâului, țipând că se sinucide dacă îndrăznește cineva să o salveze

O fată de 17 ani de la un centru de plasament din comuna băcăuană Mărgineni a fost salvată de poliţişti din mijlocul pârâului Trebeş, unde intrase cu scopul de a-și lua viața. Extrem de tulburată, fata a amenințat că se sinucidă dacă îndrăznește cineva să o salveze.

De Ana Maria Ghiarasim la 20.06.2021, 07:05
  • Adolescenta de 17 ani fugise din centrul de plasament cu intenția de a se sinucide.

Polițiștii au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, despre faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, aflată în plasament în cadrul unei asociaţii din comuna Mărgineni, manifestă un comportament agitat şi este predispusă la suicid.

Fata fugise din centrul de îngrijire într-o zonă greu accesibilă de pe albia pârâului Trebeş. 

Fata de 17 ani fugise din centrul de plasament ca să se sinucidă

Polițiștii, împreună cu personal medical, angajaţii centrului de copii şi mai mulţi voluntari au căutat-o pe aceasta până când au găsit-o în mijlocul apei învolburate. 

Pe acelaşi subiect

Când i-a văzut pe mal, fata a început să strige că se sinucide dacă vede pe cineva că se apropie de ea.

Adolescenta a fost dusă la spital pentru evaluare

Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla fata, având în vedere debitul în creştere al pârâului Trebeş, în urma precipitaţiilor abundente, s-a acţionat operativ pentru scoaterea acesteia din apă, fiind convinsă de poliţişti să renunţe la gestul său.

A fost transportată la spital, în vederea examinării medicale, unde a rămas internată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O fată de 17 ani a vrut să se înece în Trebeș. Polițiștii au găsit-o în mijlocul pârâului, țipând că se sinucide dacă îndrăznește cineva să o salveze