O fată de 17 ani a vrut să se înece în Trebeș. Polițiștii au găsit-o în mijlocul pârâului, țipând că se sinucide dacă îndrăznește cineva să o salveze

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 20.06.2021, 07:05.
Actualizat: 20.06.2021, 07:05

O fată de 17 ani de la un centru de plasament din comuna băcăuană Mărgineni a fost salvată de poliţişti din mijlocul pârâului Trebeş, unde intrase cu scopul de a-și lua viața. Extrem de tulburată, fata a amenințat că se sinucidă dacă îndrăznește cineva să o salveze.

O fată de 17 ani a vrut să se înece în Trebeș

O fată de 17 ani a vrut să se înece în Trebeș. Polițiștii au găsit-o în mijlocul pârâului, țipând că se sinucide dacă îndrăznește cineva să o salveze

Politia Romana/ Facebook

Polițiștii au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, despre faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, aflată în plasament în cadrul unei asociaţii din comuna Mărgineni, manifestă un comportament agitat şi este predispusă la suicid.

Fata fugise din centrul de îngrijire într-o zonă greu accesibilă de pe albia pârâului Trebeş.

Citește și:

Fata de 17 ani fugise din centrul de plasament ca să se sinucidă

Polițiștii, împreună cu personal medical, angajaţii centrului de copii şi mai mulţi voluntari au căutat-o pe aceasta până când au găsit-o în mijlocul apei învolburate.

Când i-a văzut pe mal, fata a început să strige că se sinucide dacă vede pe cineva că se apropie de ea.

Adolescenta a fost dusă la spital pentru evaluare

Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla fata, având în vedere debitul în creştere al pârâului Trebeş, în urma precipitaţiilor abundente, s-a acţionat operativ pentru scoaterea acesteia din apă, fiind convinsă de poliţişti să renunţe la gestul său.

A fost transportată la spital, în vederea examinării medicale, unde a rămas internată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.