Antena Meniu Search
x

A încercat să îşi ia viaţa în spatele gratiilor. Bărbatul era condamnat pentru că îşi violase propria fiică

Un bărbat de 44 de ani aflat în spatele gratiilor în Penitenciarul Vaslui a încercat să se sinucidă, luni dimineaţa. Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la acest caz.

de Monica Palade

la 14.06.2021, 10:22

A încercat să îşi ia viaţa în spatele gratiilor. Bărbatul era condamant pentru că îşi violase propria fiică - Profimedia

Deţinutul, care a intrat în stop cardio-respirator, a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgențe Vaslui. "Pacientul, un bărbat de 44 de ani, a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Dan Ionașcu.

Cuprins de remuşcări

Bărbatul condamnat pentru că şi-a violat propria fiică era cuprins de remuşcări. Nu suporta gândul că i-a distrus copilăria şi viaţa copiluluu său. Aşa că de aici şi până la tentativa de sinucidere nu a mai fost decât un pas. Deţinutul, care se afla singur în celulă, a încercat să se spânzure. Reprezentanţii Penitenciarului Vaslui susţin că a fost demarată o anchetă în vederea identificării circumstanţelor care au condus la producerea incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Stiri sociale » A încercat să îşi ia viaţa în spatele gratiilor. Bărbatul era condamnat pentru că îşi violase propria fiică