Antena Meniu Search
x

Foto Autoarea romanelor de succes Dawson's Creek și Wasteland s-a sinucis după o lungă bătălie cu Covid-19. Mesajul sfâșietor lăsat de Heidi Ferrer

O scriitoare de succes din SUA s-a sinucis după o lungă și dureroasă bătălie cu Covid-19. Heidi Ferrer, în vârstă de 50 de ani, autoarea romanelor Dawson's Creek și Wasteland și-a luat propria viață, în casa ei din Los Angeles, măcinată de problemele de sănătate cu care se confrunta după ce s-a infectat cu Covid-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.06.2021, 11:07

Autoarea romanelor de succes Dawson's Creek și Wasteland s-a sinucis după o lungă bătălie cu Covid-19
Autoarea romanelor de succes Dawson's Creek și Wasteland s-a sinucis după o lungă bătălie cu Covid-19 - Facebook

Heidi Ferrer s-a infectat cu Covid-19 în aprilie 2020, când a început să simtă dureri severe la picioare și glezne, oboseală și simptome asemănătoare gripei. 

Simptomele ei au crescut în intensitate și, până în iunie, a ajuns să nu se mai poată ridica din pat. În lunile următoare, oboseala și durerile de picioare au persistat, lor adăugându-se și probleme de ordin neurologic.

Mesajul sfâșietor postat pe blog despre recuperarea după Covid-19

Într-o postare sfâșietoare pe blog, scrisă în septembrie 2020, Heidi Ferrer a detaliat cât de mult a afectat-o virusul Covid-19.

Pe acelaşi subiect

”Monstrul este real și a venit pentru mine. Recuperarea după COVID-19 a fost unul dintre cele mai grele lucruri prin care am trecut vreodată și am trecut prin multe”, a scris ea. 

„În cele mai întunecate momente ale mele, i-am spus soțului meu că, dacă nu îmi revin, nu vreau să trăiesc așa. Nu eram suicidală, pur și simplu nu vedeam nicio calitate a vieții pe termen lung și nu aveam niciun scop. Unul dintre cele mai crude lucruri pe care mi le-a făcut COVID a fost să-mi ia abilitatea de a avea vise. Nu mă refer la vise în somn, vreau să spun că am încetat complet să visez la viitorul meu pentru că nu mi-am mai putut imagina nimic. Era un zid”, a mai scris ea.

„Da, toți am pierdut călătoriile, evenimentele, viața liberă în timpul blocării, dar eu am pierdut toate acestea și, de asemenea, am devenit brusc schilodită cu programe neurologice înfricoșătoare”, a mai scris Heidi Ferrer.

Heidi Ferrer îi îndemna pe cei bolnavi de Covid să nu renunțe la luptă

Ferrer le-a spus celor care trec prin lupte similare cu recuperarea după Covid să nu renunțe niciodată.

„Cred asta cu toată ființa mea: dacă suferiți din cauza acestui monstru, în cele din urmă îl veți distinge, ne vom vindeca”, a scris Ferrer.

Ferrer a detaliat modul în care starea ei a început să se îmbunătățească în august și că avea perioade mai lungi de zile bune. 

„Am avut un moment de cotitură la 12 săptămâni, apoi unul mult mai mare la 16 săptămâni și mă aștept să fiu mult mai bun în două luni, 6 luni de la debutul primelor simptome. Timpul ne va spune, dar mă concentrez pe a fi extrem de optimist. COVID nu va câștiga. Încă sunt în pădure, dar văd o poiană”, a mai scris femeia. 

Moartea scriitoarei Heidi Ferrer a fost anunțată de soțul ei, Nick Guthe

Se crede că starea ei s-a deteriorat rapid în ultimele luni. 

Soțul ei Nick Guthe, care este scenarist, regizor și producător, a dezvăluit vestea morții ei pe rețelele de socializare după bătălia de 13 luni.

„A luptat-o ​​așa cum a trăit, feroce, dar până la urmă i-a luat totul”, a scris Guthe într-o postare pe Facebook.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Autoarea romanelor de succes Dawson's Creek și Wasteland s-a sinucis după o lungă bătălie cu Covid-19. Mesajul sfâșietor lăsat de Heidi Ferrer