Antena Meniu Search
x

TERIBIL! Fata de 24 de ani care a căzut într-o prăpastie, în Bucegi, a murit, din cauza rănilor grave

Femeia care a căzut într-o râpă de pe un traseu din Jepii Mici nu a mai putut fi salvată, echipajul medical care a preluat-o pe femeie declarând decesul acesteia.

Femeia care a căzut într-o râpă de pe un traseu din Jepii Mici nu a mai putut fi salvată, echipajul medical care a preluat-o pe femeie declarând decesul acesteia.

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, turista, în vârstă de 24 de ani, a decedat, în pofida eforturilor medicilor.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au precizat că pacienta a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la Centrul de Urgenţă Sinaia. Tânăra a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, precum şi fractură de bazin şi de femur, iar manevrele de resuscitare au fost fără rezultat.

Femeia a căzut îngtr-o râpă adâncă de aproximativ 50 de metri, de pe un traseu dificil din Jepii Mici. Şeful Salvamont Buşteni a spus că traseul era extrem de dificil, iar grupul din care făcea parte turista fusese avertizat să nu urce pe acest traseu, mai ales că turiştii nu erau echipaţi.

Pe acelaşi subiect

Știrea inițială:

O persoană a fost grav rănită, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut într-o prăpastie, pe Jepii Mici, la faţa locului fiind chemaţi salvamontişii, un echipaj al Ambulanţei, precum şi un eclicopter SMURD.

Potrivit Sefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unei persoane grav rănite care a căzut pe Jepii Mici.

Conform reprezentţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, este vorba despre o femeie care a căzut într-o prăpastie.

La faţa locului intervin salvamontişti şi au fost, de asemenea, alertate, un echipaj al Ambulanţei şi elicopterul SMURD.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » TERIBIL! Fata de 24 de ani care a căzut într-o prăpastie, în Bucegi, a murit, din cauza rănilor grave