Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O femeie a murit şi alta a fost rănită într-un accident înfiorător, pe un drum din Vaslui. Maşina în care se aflau a derapat şi s-a înfipt într-un copac

Accident cumplit pe un drum judeţean din Vaslui, noaptea trecută. O femeie a murit şi alta a fost grav rănită după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a izbit violent de un copac. Cele două au fost scoase dintre fiare doar cu intervenţia echipajelor de descarcerare.

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 10:24

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul judeţean 243, în apropiere de comuna Perieni din judeţul Vaslui. 

"La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism grav avariat, izbit într-un arbore de pe marginea carosabilului, în interior aflându-se încarcerate şi în stare de inconştienţă două femei.

Pompierii militari au descarcerat victimele, concomitent fiind acordat primul ajutor. Una dintre victime a fost extrasă şi predată în stare de conştienţă echipajului de pe ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, ulterior, femeia fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cea de-a doua victimă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, însă, din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanţă a declarat decesul", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Articolul continuă după reclamă

Poliţia face verificări pentru a stabili cauza

Poliţia face verificări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

La locul evenimentului au intervenit echipajele ISU Vaslui cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă se la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O femeie a murit şi alta a fost rănită într-un accident înfiorător, pe un drum din Vaslui. Maşina în care se aflau a derapat şi s-a înfipt într-un copac