Antena Meniu Search
x

O femeie de 70 de ani din Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și a căzut pe acoperișul scării de la intrare

O femeie de 70 de ani a fost rănită, marţi seara, după ce s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Ea a căzut pe acoperişul scării de la intrare.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 22:20

medic SMURD
O femeie de 70 de ani din Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și a căzut pe acoperișul scării de la intrare - Shutterstock (arhivă)

"La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc din municipiu şi ar fi căzut pe acoperişul scării de la intrare", a transmis, marţi seară, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că este vorba de o femeie de 70 de ani. "În urma evenimentului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au deschis un dosar de cercetare penală şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O femeie de 70 de ani din Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și a căzut pe acoperișul scării de la intrare